Wil Jij Als Ondernemer Boven Jezelf uit Groeien? Dan Is Dit Voor Jou….

Heb jij een waardevol product of een fantastische dienst en wil je die aan zoveel mogelijk mensen verkopen?
 
Ik ben altijd op zoek naar manieren hoe ik jou zo goed mogelijk kan helpen om te groeien als ondernemer. Je weet dat ik alleen iets aanbeveel waar ik zelf ook echt in geloof.
 
Een aantal weken geleden werd ik benaderd door Anita Wols. Wat ik vond van een evenement van twee dagen, met een alternatieve benadering. Niet zomaar een seminar, maar iets waar je zelf aan de slag gaat en direct terugkomt met resultaten.
 
Toen ze me vertelde wat ze van plan was, werd ik er super enthousiast van.
 
Waarom? Omdat we allemaal wel WETEN hoe het moet, maar dat implementeren he, dat is nog verdraaid lastig… en waar haal je nou die missende info vandaan…
 
Hoe zou het zijn om even 2 dagen weg te zijn uit je dagelijkse leven, met alle afleiding en urgente dingen die NU moeten, en met gelijkgestemde ondernemers aan je bedrijf te werken? En gewoon resultaten neer te zetten?
 
Ik was zo enthousiast dat ik heb aangeboden om ook een stukje van mijn kennis te delen: Jouw levensdoel als klantenmagneet
 
Als zelfstandige is het vertrouwd om tijd te ruilen voor geld. We werken vrijwel allemaal met een concurrerend uurtarief. Het nadeel daarvan is dat we in ons hart vinden dat we meer waard zijn (al vindt het stemmetje in ons hoofd van niet). Nog vervelender is dat we eigenlijk niet die klanten en opdrachten aantrekken die we graag zouden willen.

Er is een alternatief dat niet alleen leidt tot een hoger uurtarief, maar het ook mogelijk maakt om anderen te helpen terwijl je slaapt of op vakantie bent. Dat alternatief is het starten van een eigen beweging, een community, met jou als drijvende kracht. Daarvoor zijn een aantal elementen nodig. Eén ervan is een hoger doel. Iets wat de community in de toekomst hoopt te bereiken. Dat doel moet ook passen in je eigen levensdoel; dat maakt het authentiek. In deze sessie gaan we op zoek naar jouw levensdoel.
 
In het weekend van 21&22 oktober a.s. ben ik er dus ook bij:
het LIVE event "Springplank naar Succes" in Baarlo.

Ik ben niet de enige, er zijn ruim 20 zeer ervaren sprekers, trainers en coaches op het gebied van Focus, Marketing, Communicatie, Strategie in de arm genomen die jou gaan helpen het volgende succes niveau te halen.
 
2 Dagen waar de focus volledig op jou en je bedrijf ligt, met werkplekken om direct aan de slag te gaan en het geleerde direct toe te passen.

Tijdens deze twee dagen:

 ✔ ontdek welke sprong je wilt maken
✔ laat nieuwe kennis je inspireren om verder te komen
✔ werk met ervaren coaches aan je doelen

✔ ga direct aan de slag, voor direct resultaat
✔ breid je netwerk uit met tientallen gemotiveerde ZZP-ers en kleine ondernemers

Daarnaast is het een fijne omgeving met zo’n 200 gelijkgestemde ZZP-ers en kleine ondernemers om te netwerken, samenwerken, elkaar te helpen en te inspireren, in een sfeervolle omgeving waar je voor je plezier komt.
Kortom: DE Tips & Tricks en implementatie die jou en je bedrijf de sprong naar het volgende niveau laten maken!

Ik zou het geweldig vinden als je met me meegaat. Ik heb een aantal plaatsen gekregen die ik met korting weg mag geven. Reserveer daarom snel jouw plaats als je hierbij wilt zijn. Alle info en de mogelijkheid om je aan te melden vind je hier:

JA! Ik waag die sprong en groei boven mezelf uit dit weekend

En gebruik bij het bestellen de code succesmetdennis voor maar liefst 50% korting!

Ik zou het leuk vinden om je op 21 & 22 oktober a.s. te zien in Baarlo.

Voor nu nog een fijne dag,
Dennis

P.s.: Ken jij ondernemers die hier ook mee worstelen?
Breng ze op de hoogte van dit supergave event. Stuur deze mail dan gerust door.

Maar wacht niet te lang, verzeker je plek en meld je nu aan.